Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Bedrukte naamstickers

Haal de backing eraf en plak ze op potten, dozen, verpakkingen en nog veel meer.

Zoek op vorm

Gestanst in de vorm die jij wilt, in verschillende populaire formaten.
 
 
 
 
 
 

Shop op toepassing

Gebruik je logo om originele, handige stickers of etiketten te maken.
 
 
 

Maak unieke en professionele bedrukte naamstickers.

Met de volledig aanpasbare sjablonen van VistaPrint kun je eenvoudig naamstickers ontwerpen met je bedrijfsnaam en logo die je kunt gebruiken voor je zakelijke post, als etiket voor productverpakkingen en nog veel meer. Wij zullen voor jou de perfecte stickers bedrukken; het maakt niet uit of dit nu je eerste batch is of dat je op zoek bent naar een grote hoeveelheid stickers als productetiket, weggevertje en meer. Onze stickers zijn beschikbaar in verschillende formaten en gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang mooi blijven. Waar je ze ook voor wilt gebruiken, met de verschillende opties maak je stickers die opvallen.

Veelgestelde vragen

Ja! Als je op de stickers wilt schrijven, raden we aan om een watervaste stift te gebruiken omdat dit beter hecht. Als je zwarte stickers maakt, zorg dan dat je een inktkleur kiest die daar goed zichtbaar op is, zoals goud, zilver of wit.

Onze papieren stickers zijn zeer geschikt om binnen te gebruiken, of op plekken waar ze niet nat worden. Kunststof stickers zijn olie- en waterafstotend, waardoor ze duurzamer zijn voor zowel binnen als buiten.

Papieren naamstickertjes zijn een uitstekende, duurzame optie voor gebruik binnenshuis. Zolang je stickers niet in contact komen met vloeistof zullen ze mooi blijven. Als je van plan bent om de naam stickers te gebruiken op producten die olie of lotions bevatten (of daarmee in aanraking komen), of die gekoeld worden, dan raden we aan om voor een waterafstotende en weerbestendige optie te kiezen, zoals onze stickers op rol van plastic of vinyl

Ja, of je nu van een druk patroon houdt of juist liever een minimalistisch ontwerp wilt, we bieden keuze uit allerlei opties. Nadat je de soort en de vorm van de raamstickers hebt gekozen, kun je onze stickergalerij bekijken. Je kunt ook filteren op branche, stijl of kleur.

Op dit moment niet. We bieden levertijden van 2, 4, 6 en 10 werkdagen.