Loading...

Vel met uitgesneden etiketten

Maak etiketten met een vorm die net zo bijzonder is als jouw bedrijf. Meerdere uitgesneden etiketten op een vel die je kunt maken in onze ontwerpstudio. Details bekijken

Fetching compatible options
Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef je verpakkingen en branding vorm.

  • Keuze uit 6 formaten
  • Aangepaste vormen mogelijk
  • Aantal etiketten per vel hangt af van formaat
  • Wit papier met coating
  • Extra dikke backing met uitstekende tab

Opmerking: De hoeveelheden die hierboven als optie genoemd worden, betreffen de bedrukte vellen papier. Als je de hoeveelheid selecteert, houd er dan rekening mee dat 1 vel niet gelijkstaat aan 1 etiket.

Op zoek naar een leuke, unieke manier om je merk op je producten of verpakkingen te zetten? Met uitgesneden etiketten op vel kun je je producten en bedrijf onderscheiden van de rest. Onze etiketten worden gedrukt op vellen wit papier en kunnen in elke vorm gesneden worden.
Je kunt de hoeveelheid kiezen die het beste werkt voor jou: al vanaf 1 vel met etiketten voor kleine projecten of een grotere hoeveelheid voor grotere projecten.

Klaar om ze te maken? In onze ontwerpstudio kun je je logo of illustratie uploaden en meteen beginnen met bewerken. Kies een achtergrondkleur en een standaard of aangepaste vorm voor de rand van je etiketten. Zodra je ontwerp af is, kun je het laten printen. Je ontvangt kant-en-klare etiketten die je meteen kunt gebruiken om op te vallen. Als je vragen hebt tijdens het proces, kun je met onze specialisten chatten door in de rechterbenedenhoek van het ontwerpscherm op 'We helpen je graag' te klikken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten