Verder naar hoofdinhoud

Draagtassen

Gepersonaliseerde draagtassen houden je merk nog lang na een evenement zichtbaar. Ze zijn favoriet als weggevertje en voor promotionele pakketten. En een goed alternatief voor plastic tasjes: ideaal voor boodschappen, uitstapjes naar het strand en meer.47 resultaten

Draagtassen

Gepersonaliseerde draagtassen houden je merk nog lang na een evenement zichtbaar. Ze zijn favoriet als weggevertje en voor promotionele pakketten. En een goed alternatief voor plastic tasjes: ideaal voor boodschappen, uitstapjes naar het strand en meer.
47 resultaten

VistaPrint maakt het bedrukken van gepersonaliseerde draagtassen heel gemakkelijk. Zet je logo of tekst op bedrukte draagtassen.

Gepersonaliseerde draagtassen zijn ideaal als weggevertje of om al je marketingmateriaal in te doen. Bedrukte draagtassen zijn een duurzamere keus dan plastic tasjes en dat maakt ze ideaal voor je dagelijkse boodschappen of zelfs een dagje naar het strand. Draagtassen met logo zijn een praktische manier om je logo ook lang na een evenement nog zichtbaar te houden.

Welke stijl je ook zoekt en wat je budget ook is, VistaPrint helpt je om opvallende draagtassen voor zakelijk of persoonlijk gebruik te maken. Zet je initialen, logo, illustratie of tekst op gepersonaliseerde draagtassen met behulp van onze verschillende druktechnieken. Wil je een trendy ontwerp maken? Draagtassen met panter- of bloemenpatroon maken zeker indruk en zijn gemakkelijk te ontwerpen met onze intuïtieve ontwerptool. En als je hulp nodig hebt, staat ons supportteam dag en nacht klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen om je ontwerp tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

We hebben verschillende materialen, afhankelijk van je budget. De meeste van onze bedrukte draagtassen zijn gemaakt van katoen of niet-geweven polypropyleen. Je vindt het exacte materiaal op de productpagina van elke tas. Om het gemakkelijker te maken, kun je filteren op het materiaal dat je zoekt.

Je logo of illustratie wordt in het midden van de gepersonaliseerde draagtas gedrukt.

Een simpel verschil zit in hengsels. Een schoudertas heeft meestal een enkele band en een draagtas heeft twee hengsels.

We hebben opties voor elk logo en budget.

  • Bij full-colour drukwerk worden de verf en de pigmenten rechtstreeks op de stof gespoten en daarin geabsorbeerd. Dit werkt het best voor meerkleurige logo's en illustraties en voor ontwerpen met fijne details.

  • Full-colour transfer gebruikt hitte om je ontwerp over te brengen op de stof, waardoor een fotorealistische afdruk met een gladde structuur ontstaat. Dit werkt het best voor meerkleurige en kleine of gedetailleerde ontwerpen.

Voor drukwerk in 1 kleur wordt zeefdruk gebruikt, waarbij de inkt door geweven gaas op de stof gedrukt wordt. Dit levert een duurzaam ontwerp op dat aanvoelt alsof het erop geschilderd is. Dit werkt het best voor ontwerpen met een enkele kleur en effen illustraties zonder fijne details of kleurverloop.

  • Bij borduursel wordt je ontwerp met gedetailleerd naaldwerk op de stof gestikt. Dat levert duurzame kleuren, structuur en een hoogwaardige uitstraling op.

Als je al een eigen ontwerp hebt, kunt je het uploaden en een voorbeeld van je gepersonaliseerde draagtas bekijken in onze ontwerpstudio voordat je tot aankoop overgaat. En als je deskundige hulp nodig hebt, dan staan onze experts altijd klaar om per e-mail, chat of telefoon een helpende hand te bieden.