Ga door naar de inhoud
GRATIS economy verzending vanaf € 50 (inc. btw)

T-shirts voor heren

 

T-shirts

Bedruk binnen een paar minuten met je eigen foto, logo en tekst.
1 vanaf € 12,11 € 9,08 (incl. btw)
1 Selecteer een categorie Vergelijk de maten
2 Kies je stijl

Premium heren T-shirts

Premium
Vanaf € 18,17 € 13,62 (incl. btw)

Bekijk hier onze zachtste shirts. Bedenk het ontwerp helemaal zelf en laat het drukken op een shirt van topkwaliteit. 100% ringgesponnen katoen (155 gr/m²).

Standaard T-shirts

Vanaf € 12,11 € 9,08 (incl. btw)

Deze eenvoudig te ontwerpen klassiekers bieden optimaal draagcomfort. 100% voorgekrompen katoen (190 g/m²). Beschikbaar in 3 kleuren.

T-shirts met lange mouwen

Vanaf € 18,17 € 13,62 (incl. btw)

Deze comfortabele klassieker is perfect voor als de zomer op zijn einde loopt. 100% voorgekrompen katoen. Beschikbaar in 3 kleuren.

ColorStrong T-shirts

Vanaf € 23,03 (incl. btw)

Maximale duurzaamheid en levendige, scherpe prints voor logo's en designs. (Alleen uploads) Comfortabele pasvorm en beschikbaar in verschillende kleuren.


Maak optimaal gebruik van onze basic T-shirts.

Ontwerp een bedrukt T-shirt en zorg ervoor dat je logo, bedrijf en medewerkers overal opvallen. Ontwerp je T-shirt eenvoudig door je eigen ontwerp te uploaden, of door het juiste ontwerp te zoeken in onze logo ontwerp-editor. Geen minimum bestelhoeveelheid. Bestel zoveel (of zo weinig) bedrukte T-shirts als je nodig hebt.

Onze aansluitende SignatureSoft T-shirts zijn gemaakt van 100% ringgesponnen, gekamd katoen, wat ze de zachtste T-shirts maakt die wij aanbieden. Als je op zoek bent naar een klassiek, loszittend T-shirt dat de hele dag lekker zit, dan zijn onze standaard T-shirts en T-shirts met lange mouwen ook een goede keuze.