We zijn er om te helpen.

Kan ik het basisdomein van mijn Vista x Wix-website wijzigen?

Ja.

Als je je website voor de eerste keer publiceert, heeft je website een adres in de vorm van een gratis Wix-URL: accountnaam.wixsite.com/sitenaam.

Je kunt je gratis Wix-URL wijzigen door de account- of sitenaam te bewerken:

Door de accountnaam te wijzigen, kun je het eerste deel van je gratis site-URL wijzigen: accountnaam.wixsite.com/sitenaam

Volg deze stappen om de accountnaam te wijzigen:

1. Ga in je Wix-account naar Accountinstellingen.
  2. Klik in het veld accountnaam.
  3. Typ je nieuwe gekozen accountnaam in het pop-upvenster dat verschijnt.
  4. Klik op Opslaan.

Door de sitenaam te wijzigen, kun je het laatste deel van je gratis site-URL wijzigen: accountnaam.wixsite.com/sitenaam.

Volg deze stappen om de sitenaam te wijzigen:

1. Ga naar de Beheerpagina van je website.
  2. Klik op Site-acties.
  3. Selecteer Site hernoemen.
  4. Typ je nieuwe gekozen sitenaam in.
  5. Klik op Opslaan.