We zijn er om te helpen.

Hoe kan ik een account registreren/aanmaken?

1. Klik rechtsboven op de pagina op Inloggen.

Opmerking
    : voer stap 1 niet uit als je bezig bent om een document aan te maken. Klik in dat geval in de werkbalk Aanpassingsopties op Opslaan, waarna je gevraagd wordt een account aan te maken om je document op te slaan. Ga verder met stap 2 hieronder.

2. Een account aanmaken met een e-mailadres:
    • Klik op de knop Een account aanmaken
    • Vul de velden voor E-mailadres, Wachtwoord en Naam in.
    • Controleer of de ingevoerde gegevens correct zijn en klik op de knop Maak een account aan.
  3. Een account aanmaken met sociale media:
    • Klik op de Google-, Facebook- of Apple-knop en volg de aanwijzingen om een account aan te maken.

Je persoonlijke pagina Mijn Account wordt geopend en dan ben je helemaal klaar.