Loading...

Ontwerp een veilige, slipvaste ruimte voor je huisdier met een huisdiermat.

  • Polyester, foam en pvc
  • Matte afwerking
  • Antislip
  • 70 x 50 cm
  • 4 mm dik
  • Geschikt voor de wasmachine

Onderhoudsinstructies: houd de mat schoon door hem regelmatig te stofzuigen en veeg vlekken voorzichtig weg om te voorkomen dat ze intrekken. Koud wassen in de machine zonder wasverzachter.

Speels en praktisch Geef elke ruimte een speels en persoonlijk accent met deze bedrukte huisdiermat in de vorm van een pootafdruk die zowel leuk als functioneel is. De mat van stevig polyester is voorzien van een comfortabele foamlaag en een zwarte pvc onderkant om slippen en glijden te voorkomen en de levensduur te verlengen. De mat is bestand tegen de drukte van een actief huishouden. Je kunt de voorkant gemakkelijk personaliseren met levendige foto's in hoge resolutie of patronen, waardoor je huisdiermat even uniek wordt als jouw persoonlijke stijl.

Duurzaam en schattig Dankzij het personaliseerbare ontwerp kun je de huisdiermat met zijn opvallende vorm van een pootafdruk een vleugje persoonlijke flair geven. Deze vakkundig vervaardigde mat heeft een matte afwerking en netjes afgestikte randen. Deze mat van 70 x 50 cm en 4 mm dik is niet alleen een veilig accessoire vanwege de anti-slip eigenschappen, maar is ook heel gemakkelijk schoon te maken. De mat is ideaal voor baasjes van huisdieren. Het onderhoud is heel gemakkelijk: regelmatig stofzuigen en af en toe in de wasmachine. Zo blijft het opvallende ontwerp net zo mooi als op de allereerste dag dat je hem thuis op de vloer legde.

Gemakkelijk aan te passen Maak van je huisdiermat een opvallend accessoire dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Het ontwerpproces is heel gemakkelijk: kies een van onze aanpasbare sjablonen of upload je eigen ontwerp dat bij je individuele smaak past. Je bedrukte mat wordt binnen een paar muisklikken realiteit.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten