Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Kalenders

Verander herinneringen in gekoesterde aandenkens met attente, gepersonaliseerde geschenken.

Op zoek naar hartverwarmende cadeautips? Gepersonaliseerde fotogeschenken zijn een fantastische manier om familie en vrienden te laten zien hoeveel je van ze houdt. Met het assortiment fotogeschenken van VistaPrint kun je alle bijzondere momenten in het leven vieren, of je nu gepersonaliseerde babygeschenken zoekt, een pasgetrouwd stel wilt verrassen met gepersonaliseerde huwelijksgeschenken of iets speciaals zoekt voor je eigen interieur. Je kunt gemakkelijk foto‘s uploaden, ontwerpsjablonen aanpassen en zelfs de hulp van onze experts inschakelen om hoogwaardige fotogeschenken, unieke wanddecoraties en nog veel meer te maken.

Veelgestelde vragen

We versturen momenteel geen voorbeelden. Maar veel van onze producten zijn in kleine hoeveelheden te bestellen. Je kunt dus eerst een paar exemplaren bestellen om te kijken hoe je ontwerp eruit ziet voordat je een grotere bestelling plaatst.

Nee, we hebben geen afwijkende formaten. Maar de meeste van onze producten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen, dus we hebben hoogstwaarschijnlijk wel iets wat bij je past.

Ja, we helpen je graag. We bieden een aantal ontwerpdiensten om je te helpen met je ontwerp. Je kunt al onze gratis sjablonen gebruiken in onze ontwerpstudio of samen met onze ontwerpers iets unieks creëren. Een compleet nieuwe look nodig? 99designs van Vista helpt je visie tot leven te brengen.

Je kunt kiezen uit 3 levertijden: Spoed: 3 werkdagen Standaard: 5 werkdagen Budget: 10 werkdagen

Zie onze pagina over de bezorging voor meer informatie.

Dat kan variëren, afhankelijk van het product dat je ontwerpt. Maar voor het beste resultaat raden we aan om afbeeldingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te gebruiken.

Ja. Bij het ontwerpen van je product kun je foto's rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet uploaden. Op dit moment kun je geen foto's rechtstreeks uploaden vanaf Google, Facebook of Instagram, dus die moet je eerst op je telefoon opslaan.

Nee, we bieden op dit moment geen cadeauverpakkingen.

We hebben heel veel opties en ideeën voor promotionele producten om weg te geven op evenementen of om jezelf te promoten op beurzen. Kijk maar op onze pagina met promotionele producten.