Loading...

Populaire bedrukte fotogeschenken

Maak van je speciale herinneringen een uniek fotogeschenk waar je geliefden nog jaren plezier van hebben.
 
 
 
 
 
 

Wanddecoratie

Benodigdheden voor thuis

Verander herinneringen in gekoesterde aandenkens met attente, gepersonaliseerde geschenken.

Op zoek naar hartverwarmende cadeautips? Gepersonaliseerde fotogeschenken zijn een fantastische manier om familie en vrienden te laten zien hoeveel je van ze houdt. Met het assortiment bedrukte fotogeschenken van VistaPrint kun je alle bijzondere momenten in het leven vieren, of je nu gepersonaliseerde babygeschenken zoekt, gepersonaliseerde huwelijksgeschenken voor een pasgetrouwd stel nodig hebt of iets speciaals wilt voor je eigen interieur (een kussen met foto misschien?). Je kunt gemakkelijk foto‘s uploaden, ontwerpsjablonen aanpassen en zelfs de hulp van onze experts inschakelen om hoogwaardige fotogeschenken, unieke wanddecoraties en nog veel meer te maken.

Veelgestelde vragen

We versturen momenteel geen voorbeelden. Maar veel van onze producten zijn in kleine hoeveelheden te bestellen. Je kunt dus eerst een paar exemplaren bestellen om te kijken hoe je ontwerp eruit ziet voordat je een grotere bestelling plaatst.

Nee, we hebben geen afwijkende formaten. Maar de meeste van onze producten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen, dus we hebben hoogstwaarschijnlijk wel iets wat bij je past.

Ja, we helpen je graag. We bieden een aantal ontwerpdiensten om je te helpen met je ontwerp. Je kunt al onze gratis sjablonen gebruiken in onze ontwerpstudio of samen met onze ontwerpers iets unieks creëren. Een compleet nieuwe look nodig? 99designs van Vista helpt je visie tot leven te brengen.

Dat hangt af van de verzendmethode die je kiest. Zie onze pagina over de bezorging voor verzendopties en prijzen.

Dat kan variëren, afhankelijk van het product dat je ontwerpt. Maar voor het beste resultaat raden we aan om afbeeldingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te gebruiken.

Ja. Bij het ontwerpen van je product kun je foto's rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet uploaden. Op dit moment kun je geen foto's rechtstreeks uploaden vanaf Google, Facebook of Instagram, dus die moet je eerst op je telefoon opslaan.

We hebben heel veel opties en ideeën voor promotionele producten om weg te geven op evenementen of om jezelf te promoten op beurzen. Kijk maar op onze pagina met promotionele producten.