Loading...

Mokken

Verwarm handen en harten met gepersonaliseerde mokken. Je eigen foto's, teksten of ontwerpen zijn welkom. Details bekijken

Fetching compatible options
Kleur
Aantal
 
Upload je afbeeldingHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Maak een geschenk dat ze elke dag gebruiken met gepersonaliseerde mokken.

  • Inhoud van 325 ml
  • Gemaakt van duurzaam keramiek
  • 2 kleuren beschikbaar voor de mok
  • 8 kleuren voor het oor en de binnenkant
  • Ook magische mok beschikbaar

Goedemorgen!
Ah. Die eerste warme slok in de ochtend. Bestaat er iets beters? Nou, wat dacht je van koffie of thee in een gepersonaliseerde mok? Neem een slok terwijl je geniet van foto's van je kinderen of huisdieren, een persoonlijke tekst of een mooi ontwerp. En we hebben ook een magische optie: het lijken eenvoudige zwarte mokken, maar het design wordt zichtbaar zodra er een warm drankje in geschonken wordt. Magie.

Een geschenk voor iedereen
Of je nu een attent geschenk voor de feestdagen of een verjaardag zoekt, bedrukte mokken met foto zijn leuk voor iedereen op je lijst. De betaalbare mokken met foto zijn gemakkelijk te bewerken tot mooie geschenken voor familie, vrienden of collega's. Wil je het nog leuker maken? Zet er een grappig citaat of een gekke foto op waar ze bij elke slok om moeten glimlachen. (En als je een manier zoekt om je logo onder de aandacht te brengen en je merkbekendheid te vergroten, dan zijn onze bedrukte mokken voor bedrijven ideaal, ook verkrijgbaar in grote hoeveelheden.)

Gemakkelijk te ontwerpen
Een bedrukte mok is gemakkelijk te ontwerpen en het is nog leuk ook. Bekijk om te beginnen onze galerij met volledig aanpasbare ontwerpen. (Heb je al een ontwerp? Dat kunt je uploaden in onze tool.) Als je een favoriet gevonden hebt, kun je die aanpassen met je eigen details en de kleuren kiezen die je het mooist vindt. Daarna zorgen wij ervoor dat je binnen een paar dagen je mok ontvangt, klaar om te gebruiken of cadeau te geven.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Mokken in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten