Verder naar hoofdinhoud

Fotoboeken

Vier de momenten die het belangrijkst zijn met een full-colour fotoalbum. Boeken in vierkante, liggende en staande stijlen beschikbaar met opties om alles volledig naar wens aan te passen. Details bekijken
Formaat
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 8 formaten en opmaakopties
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Effen omslag of fotokaft beschikbaar
  • Vanaf 24 pagina's tot 120 pagina's
  • Sterk bindwerk met harde kaft
  • Online en offline ontwerpeditors, met Smart Assistant

Er gaat niets boven bladeren door een fotoboek om een foto voor het eerst te bekijken of terug te kijken op geliefde herinneringen. Daarom bieden we persoonlijke fotoalbums waar je nog jaren van kunt genieten. We hebben mini fotoboekjes en kleine fotoboekjes, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere formaten en indelingen. Ze zijn ideaal voor je trouw-, vakantie- of familiefoto's, of je ze nu voor jezelf of voor vrienden en familieleden maakt.

Inspiratie opgedaan? Je maakt je album met de ontwerpeditor van je keuze: een online (mobielvriendelijke) optie of een downloadbaar programma dat je op je computer kunt gebruiken. (Zie de sectie 'Ontwerpeditors' voor meer informatie over deze opties.) Welke editor je ook het liefst gebruikt, wij leiden je door elke stap van het proces. Je kunt ook de Smart Assistant gebruiken, die heel snel je beste foto's kan kiezen, indelingen kan ontwerpen en een heel mooi boek kan maken waar je dolblij mee bent. Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, wordt je fotoboek professioneel door ons gedrukt, gebonden en verpakt. Je zelf ontworpen creatie komt kant en klaar aan, klaar om een hartverwarmende klassieker te worden.


Fotoboek drukken

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten