Verder naar hoofdinhoud

Kerstboomversieringen

Hang je favoriete herinnering in je kerstboom. Afbeeldingen zijn eenvoudig te uploaden, zelfs via Facebook of je mobiele telefoon. Details bekijken Details bekijken
Vorm
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 5 vormen
  • Ultradik papier van 300 g/m²
  • Glossy voorkant
  • Ophangopening (geen touw meegeleverd)
  • Levendig, full-colour drukwerk

Er gaat niets boven een prachtig versierde kerstboom. Maak de jouwe extra bijzonder dit jaar met unieke versieringen. Voeg een foto toe en beleef tijdens de feestdagen je favoriete herinnering opnieuw. Kerstversieringen zijn ook leuke cadeautjes voor vrienden en familie. Als je iets unieks wilt, stuur ze dan mee met een traditionele kerstkaart.

Klaar om te ontwerpen? Bekijk eerst ons assortiment met leuke vormen zoals sokken en sterren. Voeg een persoonlijk tintje toe met een foto van je familie, vrienden of huisdier op de voor- of achterkant. Je kunt er zelfs het jaar of een kerstwens op zetten. Wij zorgen er dan voor dat je een doos vol prachtige, persoonlijke kerstversieringen ontvangt, klaar om op te hangen. Je hebt alleen nog het touw nodig.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten