Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters
Posters

Posters

Eenvoudig te ontwerpen. Moeilijk te missen.
• Vele afmetingen, materialen en branche-specifieke sjablonen
• Geavanceerd drukwerk voor posters met kleur die er echt uitspringen
• Ideaal voor op muren, deuren, ramen en prikborden

Heb je een grote oplage nodig? Ga naar posters in grote oplage voor concurrerende prijzen op grote bestellingen.

Oriëntatie
Horizontaal
Verticaal
Formaat
A2
A1
A0
B1
B2
286 x 439 mm
Materiaal
Glanzend posterpapier
Magnetisch rubber
Premium posterpapier
Mat
Premium glans
Lamination
NEE
Aantal
Extra's toevoegen Extra's toevoegen
Geen accessoires beschikbaar voor de selectie die je gemaakt hebt
Command™ Strips - Pakketjes van 6 sets
Vanaf € 6,04
Statieven
Vanaf € 30,24
Tafelstatieven
Vanaf € 20,16
Prijs € 6,04 ...
Originele prijs (€ 6,04) + Accessoires (€ 0,00)

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.

Uitrollen, ophangen en klaar.

Trek nieuwe klanten aan en informeer al bestaande klanten met zelfontworpen posters. Ze zijn eenvoudig te ontwerpen en betaalbaar genoeg om al je sales en kortingen te promoten. Ontwerp eenvoudig je eigen poster. Begin met een van onze sjablonen of upload je eigen ontwerp. En als je echt wil opvallen, kies dan voor een glansafwerking, waardoor kleuren en details er echt uitspringen.

Gebruik kleine posters voor je openingstijden of om evenementen aan te kondigen op aanplakborden. Grotere posters zijn ideaal om de aandacht te trekken in etalages of grote ruimtes. Voor vrijwel alle bedrijven zijn grote, opvallende posters een geweldige manier om evenementen, sales en producten te promoten.
 
Tips voor het gebruik en ontwerp van je poster.
Voor vrijwel alle bedrijven zijn grote, opvallende posters een geweldige manier om evenementen, sales en producten te promoten. Kapsalons en spa's kunnen foto's afbeelden van moderne kapsels of behandelingen. Promotionele posters zijn ook ideaal voor makelaars, winkels, restaurants, lokale supermarkten en andere zelfstandige ondernemingen.

Voor theaters en concertgebouwen zijn posters van films en concerten de snelste en gemakkelijkste manier om hun evenementen te adverteren. Posters zijn vaak prachtig en artistiek, ze trekken de aandacht en wekken interesse.

Ontwerp eenvoudig een poster voor een feest, bijvoorbeeld voor een afstuderen of bruiloft. Foto's van het bruidspaar, de doctorandus of een eregast zijn leuk als decoratie of zelfs als gastenboek. 

Fotografen, kunstenaars en grafisch designers: met de posters van Vistaprint kun je kunst eenvoudig en goedkoop in groten getale verspreiden, zodat iedereen er plezier aan kan beleven!

 Wat je ook nodig hebt voor je bericht of reclame, op posters heb je genoeg ruimte: opvallende titels, foto's, design, informatie over je evenement of achtergrondinformatie. Je kunt alles kwijt op een poster.
 

 
Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.