Loading...

Maak overal waar je naartoe gaat reclame voor je bedrijf.

 • Keuze uit 12 formaten
 • Keuze uit 2 materialen
 • Kleeflaag van transparant polyacrylaat
 • Weer- en waterbestendig
 • Levendig, full-colour drukwerk

Maak van al je voertuigen rijdende reclameborden
Maak op elke rit gratis reclame voor je bedrijf en trek meer klanten aan dan ooit tevoren met bedrukte autostickers. Op een parkeerplaats of onderweg: onze autostickers zijn perfect om de aandacht op je bedrijf te vestigen. En hoe groter je voertuig, hoe meer reclameruimte je hebt voor je logo, contactgegevens, productinformatie en nog veel meer.

Gemakkelijk aan te brengen
Of je nu in een blauwe auto, een witte bestelwagen of iets nog groters rijdt, wij hebben de kleuren en de formaten die je nodig hebt. En doordat de stickers heel gemakkelijk aan te brengen zijn, vestig je in een mum van tijd de aandacht op je merk. Breng ze aan op een mooi schone ondergrond en strijk ze glad met een rakel (apart verkrijgbaar). Of ze nu op de deuren van je auto of op de zijkanten van je vrachtwagen zitten, het gladde ontwerp zonder luchtbellen trekt direct de aandacht van voetgangers en automobilisten.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je autostickers te ontwerpen? Bekijk onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Of gebruik onze uploadoptie als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met je eigen gegevens en de opties kiezen die het best bij je passen. Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling wordt geleverd, kant en klaar om de weg mee op te gaan.

Klantbeoordelingen

6 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  3
 • 4 Sterren
  1
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  0
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 6 klanten

Autosticker

12 okt 2023 | Ellen

Ziet er uitstekend uit, had misschien iets dunner gemogen maar verder helemaal top.


Geen goed produkt

21 sep 2023 | Willem

Plakt niet mooi helaas

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Willem, Jammer om te lezen dat de sticker niet mooi plakt. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we zetten jouw feedback dan ook graag door naar onze kwaliteitsafdeling! Helaas is er geen contact opgenomen met onze klantenservice naar aanleiding van de klacht en konden we geen oplossing aandragen. Wij zullen nu per e-mail contact met jou opnemen om te kijken of we nog iets kunnen betekenen. Groetjes, Team Vista


Prima

25 jul 2023 | Paul

Prima


Mijn visite kaartjes staat de website niet goed.

9 okt 2022 | Reva,s Aannemersbedrijf

Ik heb nu 1000 kaartjes waar ik niks aan heb. Mijn website is www.revasaannemersbedrijf.com. Er staat op mn kaartjes .NL. jammer. Heb ook niet de financiën om even nieuwe te maken. Ik heb er dus niks aan. wederom ook op mn sticker staat de website verkeert. Vind het echt zonde.!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goedemiddag, wat balen en zonde dat er een typefoutje in het ontwerp van je visitekaartjes en stickers staat. Bij Vistaprint staan we voor een tevredenheidsgarantie en willen we zorgen dat de producten die een klant bij ons besteld klopt. We hebben zojuist dan ook telefonisch contact gehad, waarbij ik je een passende oplossing heb gegeven. Fijne dag!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Niet wat ik had verwacht..

16 mrt 2022 | Michael

Bewust gekozen voor een deels transparante sticker zodat een deel van het icoon zou wegvallen met de auto. Na het plaatsen was het echter overduidelijk zichtbaar en zag het er enorm goedkoop uit.. niet wat ik ervan had verwacht, helaas.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Michael, wat vervelend dat de autodeur sticker niet is wat u ervan had verwacht. Mijn excuses voor dit ongemak. Bij VistaPrint werken we met een tevredenheidsgarantie en kijken we graag samen met u naar een oplossing. Zojuist heb ik u een persoonlijk mail verzonden en ben ik in afwachting van uw reactie. Een fijn weekend toegewenst!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten