Ga door naar de inhoud
GRATIS economy verzending vanaf € 50 (inc. btw)

Affiliate programma

 

Verdien geld door te adverteren voor VistaPrint

  • Kom met de beste deals: GRATIS aanbiedingen en grote kortingen op geweldige op maat gedrukte producten.
  • Verdien gemakkelijk geld: Elke bestelling telt (inclusief de GRATIS aanbiedingen en bestellingen van bestaande klanten), waardoor u verzekert bent van een hoge conversie en goede verdiensten.
  • E-mailmarketing: Maak gebruik van onze best presterende e-mails en maak winst op ingeschreven gebruikers.
  • Brede online adverties: Banners, tekstlinks, contextuele netwerken, couponcodes en meer - Nieuwe aanbiedingen en creatieve concepten worden u elke maand aangeboden

    Sluit u aan, registreren gaat gemakkelijk en snel!

Registreer je website via een van de onderstaande platformen en vraag het VistaPrint Partnerprogramma aan. Plaats de VistaPrint banner op een prominente plek op je site. Als je bezoekers op de banner klikken en een bestelling plaatsen, dan verdien je daar geld mee. Hoe meer bezoekers en bestellingen u genereert, hoe meer je verdient. Zo gemakkelijk is het!

Begin nu!


Registreer jezelf via een van deze platformen om vandaag al te beginnen met geld verdienen!

TradeDoubler
Begin nu

Voor voorbeelden van aanbiedingen bekijkt je het menu 'Voorbeeldaanbiedingen'.
Vragen? Suggesties of het VistaPrint Partnerprogramma? Email ons via affiliates.nl@vistaprint.com

Alle andere vragen (betalingen, technische problemen, etc) neemt u direct contact op met de administrator.

Voorbeeldaanbiedingen

Deze banners geven je een voorbeeld van aanbiedingen die partners van VistaPrint op hun site hebben geplaatst. Schrijf je in voor het partnerprogramma om meer professionele ontwerpen te bekijken die VistaPrint je te bieden heeft.

Elke maand biedt VistaPrint u 6 verschillende aanbiedingen die het mogelijk maken om steeds nieuwe verfrissende inhoud te bieden aan je klanten. Deze aanbiedingen trekken een divers publiek aan en hebben uitstekende conversiepercentages.

Laatste Volgende
Veelgestelde vragen.
De links naar de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden hieronder bieden je een snel antwoord op je vragen.
Hoeveel kan ik verdienen aan commissies?
Terug naar boven
Voor elke bestelling van gratis visitekaartjes die door je site is gegenereerd ontvangt u tot wel € 6,00. Wat een gemakkelijke verkoop! Tevens verdien je commissie op herhalingsaankopen van de door u verwezen klanten. Bovendien krijgen deze klanten tot 80% korting op hun tweede aankoop.
Hoe kan ik mijn verkoopcijfers meten?
Terug naar boven
Je kunt de verkopen gemakkelijk online meten via de login die je toegewezen zult krijgen.
Hoe en wanneer krijg ik de commissie voor de door mij behaalde verkopen uitbetaald?
Terug naar boven
Het affiliate programma waarbij je je aansluit zal je maandelijks de commissies uitkeren, volgens de betaalvoorwaarden van het desbetreffende affiliate programma.
Hoe begin ik? Hoe zet ik een link op mijn site?
Terug naar boven
Nadat je je hebt ingeschreven en bent goedgekeurd als een VistaPrint affiliate, ontvang je een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de affiliate pagina van VistaPrint. Hier heb je toegang tot verschillende banners, tekstlinken en ander grafisch materiaal dat je op je site kunt plaatsen. Nadat je het grafisch materiaal op je site hebt geplaatst, hoef je nergens meer naar om te kijken. wij regelen alles van het verzorgen van de website, het verwerken en leveren van de visitekaartjes tot het beantwoorden van e-mails van klanten.
Moet ik betalen om affiliate te worden?
Terug naar boven
Nee! Het is helemaal gratis om lid te worden van ons affiliate programma. Er zijn geen kosten aan verbonden en er is geen minimum opgesteld voor een minimum aan verkoopresultaten.
Kan een buitenlandse website een affiliate worden?
Terug naar boven
Ja. Wij verwelkomen affiliates overal ter wereld. Echter, klanten die op onze Nederlandstalige site bestellen betalen in Euro's. Alle commissies die betaald worden aan affiliates zijn ook in Euro's. VistaPrint heeft ook lokale websites in een aantal andere internationale markten, die elk hun eigen affiliate programma's hebben. Kies uit de onderstaande vlaggen het land waarover u meer zou willen weten.
Ik heb meer dan één website. Kan ik dan ook een affiliate worden?
Terug naar boven
Ja. Je kunt als affiliate meerdere sites beheren. Je kunt één affiliate account beheren, waarin de meerdere sites zijn opgenomen. Je kunt voor elke website specifieke links gebruiken en ook de data per website beklijken.
Is mijn site geschikt om als affiliate website gebruikt te worden?
Terug naar boven
De meeste sites voldoen aan de voorwaarden om aan ons affiliate prgramma deel te nemen. Iedere site kan een applicatie indienen, maar wij behouden het recht om het affiliate abonnement voor een site te weigeren of terug te trekken, indien de site ongepaste inhoud vertoont.
Waar dien ik de linken op mijn site te plaatsen en hoe vaak dien ik deze te updaten?
Terug naar boven
Je dient de linken te plaasten op locaties die gemakkelijk door je bezoekers zijn terug te vinden. Wij raden u aan om de links op je homepage te plaatsen, in de navigatiekolom etc. Indien je de linken op een zichtbare plek plaatst, is de kans groter dat je bezoekers naar onze site doorverwezen worden en een bestelling plaatsen. Omdat wij continue nieuwe banners en tekstlinken beschikbaar stellen doet u er goed aan je linken regelmatig te verversen.
Verdien ik commissie op mijn eigen aankopen?
Terug naar boven
Ja. Wanneer je producten bij ons koopt via de link die je op je site geplaatst hebt verdien je dezelfde commissie als die je verdiend zou hebben via een verkoop van een andere bezoeker via je site.
Wie verwerkt de bestellingen en beantwoordt vragen van klanten?
Terug naar boven
Dat doen wij! Het enige dat je hoeft te doen is het plaatsen van de links op je website.
Hoe weet u dat de bestellingen van mijn site komen?
Terug naar boven
Alle links van je site bevatten een unieke code. Telkens als een gebruiker op onze site terecht komt via je website, zien wij dat wij je account moeten crediteren, indien er een bestelling geplaatst wordt. Dit werkt alleen als je de juiste link gebruikt die je via het affiliate programma aan wordt geboden.