Alles om je bedrijf te promoten.
Bestel je niet voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagen. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of eerdere aankopen, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen gelden voor de bezorging en extra ontwerpopties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Heb je ons op tv gezien? Klik hier om je kerstkaarten te maken.
 
 
Heb je ons op tv gezien?
 
Kortingscode toegepast
Heb je ons op tv gezien?
Sluit
 
 

Websites

 
Snel en eenvoudig
De perfecte website
die je zelf maakt
Technische vaardigheden niet nodig
uitstekende klantenservice
1 maand GRATIS
Bepaal hoe jij je online vertegenwoordigt

Hoe wil je beginnen?

Kies een domeinnaam

Selecteer een naam die opvalt en die je bedrijf in de schijnwerpers zet
Begin nu

Selecteer een websitepakket

Bedrijven moeten blijven veranderen - kies een pakket dat bij je past
Begin nu

Bekijk onze ontwerpen

Kies een ontwerp en maak het uniek met je eigen tekst, foto's of ontwerp.
Begin nu
 

Hoe werkt de GRATIS introductie?

Tijdens de GRATIS introductieperiode maken we een gratis website, speciaal voor jou op maat gemaakt. Je site is volledig naar jouw stijl aan te passen, inclusief je eigen url, tekst en het ontwerp. De GRATIS introductie duurt 1 maand. Als je in deze periode annuleert, dan hoef je niets te betalen en ben je ons ook niets verschuldigd. Om te annuleren neem je contact met ons op via 020 - 708 34 59 of je gaat naar je Dashboard om je account zelf op te zeggen. Zodra de proefperiode eindigt, worden de kosten van de rekening afgehaald die je hebt opgegeven bij de bestelling.

Wat is er inbegrepen bij mijn website hosting pakket?

Bezoek onze pagina Website Pakket Details om meer te weten te komen over de pakketten die beschikbaar zijn.

Kan ik het ontwerp van mijn visitekaartje doorvoeren op mijn website?

Jazeker. Al onze website sjabloons zijn zo ontworpen dat ze aansluiten bij de visitekaartjes. Onze websites bieden je een professionele en consistente look. Van flyers tot uitnodigingen, wij zorgen ervoor dat je website aansluiting vindt bij al onze producten . Zodra je een ontwerp gekozen hebt, kun je de Website Builder gebruiken om je product op maat en uniek te maken.

Hoe zeg ik mijn account op?

Het opzeggen van je account is eenvoudig. Je belt met 020 - 708 34 59 of je gaat naar je Dashboard en klikt op ‘Account annuleren’. Als je belt, vragen wij je waarschijnlijk naar de reden van je opzegging. Wij waarderen je mening en gebruiken deze om onze producten en service te verbeteren.

Hoe pas ik mijn website aan?

Het aanpassen van je website is gemakkelijk met behulp van de SiteBuilder. Zodra je met de gratis introductie bent gestart, krijg je van ons een link naar je Website Dashboard. Op het Dashboard vind je informatie over je account, handige tips en de tools om je site te beheren. Ook vindt je een link naar deSiteBuilder. Deze handige tool helpt je binnen een uur een professionele website te ontwerpen zonder dat je hoeft te beschikken over enige technische vaardigheden. Als je er niet uit komt kun je bovendien altijd contact opnemen met onze ontwerpers via 020 - 708 34 59.

Heb ik programmeringsvaardigheden nodig om mijn website aan te passen?

Absoluut niet! OnzeSiteBuilder is zo ontworpen dat het creëren van een website net zo gemakkelijk is als het gebruiken van een tekstverwerkingsprogramma. Je kunt tekst en afbeeldingen plaatsen en andere inhoud toevoegen, zonder enige ervaring met programmeren.

Hoe lang duurt het om een website te creëren?

Zodra je je hebt ingeschreven, creëren wij een website voor je. Daarna kun je gebruik maken van deSiteBuilderom je pagina naar je eigen wensen aan te passen. Een professionele website heb je in minder dan een uur ontworpen!

Welke browsers worden ondersteund?

Je website is te bekijken met alle bekende browsers. Je kunt je pagina aanpassen in Firefox, Internet Explorer of Chrome met behulp van de Vistaprint SiteBuilder.

Maakt het verschil of ik een Mac of een PC gebruik?

Nee. Zolang u Firefox of Internet Explorer gebruikt, kun je zowel met de Mac als met de PC je site aanpassen met behulp van de SiteBuilder.

Hoeveel websites kan ik maximaal aanvragen?

Het aantal websites dat je via Vistaprint kunt creëren is ongelimiteerd. Je kunt onze website studio bezoeken om de diverse ontwerpen te bekijken. Houd er wel rekening mee dat je voor het abonnementsgeld van al je websites, dezelfde bankrekening dient te gebruiken.

Ik heb al een domeinnaam, kan ik deze gebruiken voor mijn Vistaprint website?

Ja! We noemen deze functie Domeinwijzer. Afhankelijk van je websitepakket kun je een of meer domeinnamen laten doorverwijzen naar je website. Klik op de link Domeinnaamopties op het dashboard van je website, en kies Gebruik een domein dat je al bezit. Voer de naam in van het domein dat je momenteel al bezit en dat je wilt door laten verwijzen naar je Vistaprint-website. Neem vervolgens contact op met het bedrijf waar je jouw domeinnaam hebt geregistreerd en geef hun de bijgesloten serverinformatie van de domeinnaam van Vistaprint. Het doorverwijzen van een domein neemt tussen de 24-48 uur in beslag

Ik heb al een website. Kan ik deze ook via Vistaprint hosten?

Alleen websites die zijn gemaakt met de Vistaprint SiteBuilder kunnen worden gehost door Vistaprint. Zo kunnen we je zeer voordelig de beste ondersteuning en service bieden. Het is echter mogelijk om een nieuwe website met Vistaprint te bouwen en een domeinnaam te gebruiken die je al bezit.

Kan ik mijn ontwerp wijzigen als mijn site eenmaal is gecreëerd?

Ja. Je kunt het ontwerp van je website eenvoudig en snel wijzigen, wanneer je maar wilt. We hebben een ruime selectie om uit te kiezen!

Kan ik betalingen of donaties ontvangen via mijn site?

Ja. Diverse websitepakketten bieden je de mogelijkheid om betalingen in ontvangst te nemen via PayPal, of een webwinkel. Je kunt elk van deze pakketten toevoegen aan je website. Er worden geen maandelijkse kosten in rekening gebracht en je zit niet vast aan ingewikkelde contracten. Je betaalt de standaard transactiekosten alleen als je klanten daadwerkelijk een aankoop doen.

Kan ik bijhouden hoeveel bezoekers mijn site trekt?

Ja! Verschillende van onze websitepakketten bevatten een rapportagefunctie waarmee je kunt zien hoeveel verkeer je website genereert. Onze premiumpakketten bevatten ook geavanceerde rapportagefuncties waarmee je kunt zien waar je bezoekers vandaan komen, welke zoekmachines zij gebruiken, en welke websites naar jouw site verwijzen.

Als ik zoek via Google of andere zoekmachines, zie ik mijn website niet vermeld staan. Wat kan ik daaraan doen?

Zoekmachines delen hun resultaten in op basis van de populariteit van de website en de relevantie van de inhoud in overeenkomst met de zoekterm van de gebruiker. Om ervoor te zorgen dat je website hoger eindigt in de zoekresultaten is het nodig dat je relevante inhoud toevoegt aan je site en dat je zoveel mogelijk links naar je website op andere websites hebt. Om meer te weten te komen over het verbeteren van je search ranking, lees je onze artikelen over Search Engine Optimalisatie. Je kunt ook onze Online Guide gebruiken (in de navigatie van je dashboard) om je bedrijfsgegevens toe te voegen, zoals je website, aan de database van zoekmachines zoals Google.

Hoe voeg ik mijn website toe aan de index van de zoekmachines?

Als onderdeel van je Vistaprint website-abonnement, melden wij je gratis aan bij de zoekmachines van Google. Wij raden je echter aan om de Online Guide te gebruiken (in het navigatiemenu van je dashboard) om je onderneming toe te voegen aan de index van Google en andere zoekmachines. Google verkiest informatie die direct van de bedrijfseigenaar komt en zal deze informatie dan ook voorrang geven in de lijst met zoekresultaten.